Kasvublogi

Kiinnostaako liiketoiminnan kasvattaminen? Tutustu tarjontaamme progrowth.fi tai anna meille palautetta info@progrowth.fi.

 

 

Kirjoitukset ajalta helmikuu 2021

Myy paremmin ja enemmän

perjantai 19. helmikuuta 2021

Monet pelkäävät, että etäily vähentää myyntiä. Meidän mielestämme asia on täysin päinvastoin: etämyynti tarjoaa valtavasti uusia mahdollisuuksia, ja jos hallitset sen hyvin, voit myydä merkittävästi paremmin ja enemmän kuin ennen.

Pro Growthin Timo Aittoniemi toimii vastuuvalmentajana Digitaalisen myynnin koulutuksessa, jossa keskitytään etämyynnin mahdollisuuksien hyödyntämiseen. Koulutus käynnistyy huhtikuussa, ja ilmoittautuminen on auki nyt.

Tässä faktat:

  • 12 puolen päivän mittaista koulutuspäivää + yksi yrityskohtainen workshop – kaikki tietysti etänä.
  • Aloitus huhtikuussa 2021, päätös helmikuussa 2022.
  • Koulutuksessa mukana Uudenmaan ELY-keskus, joka tukee taloudellisesti mukaan valittujen yritysten kouluttautumista. Hinta alle 50 hengen yritykselle tuen jälkeen 900 € + alv / osallistuja, isommille 1200 – 1500 € + alv / osallistuja.
  • Ohjelman tavoitteena on koulia sinusta erinomainen etämyyjä, joka osaa hyödyntää dataa ja käyttää uusimpia työkaluja eli joka yksinkertaisesti myy paremmin ja enemmän.

Lue lisää ohjelmasta täältä. Ilmoittautua voit myös suoraan sähköpostilla: anna.tuomikoski@progrowth.fi. Ja katso tästä Timon perustelut sille, miksi juuri sinun kannattaa tulla mukaan!

Myy paremmin ja enemmän

Kun haluat  lisää myyntiä, niin ensin kannattaa myydä paremmin.  Sen jälkeen myyntitiimin kasvattamisessakin on jo enemmän järkeä. Myyntikoulutuksemme on oiva tapa kehittää omia ja tiimin myyntituloksia.