Kasvublogi

Kiinnostaako liiketoiminnan kasvattaminen? Tutustu tarjontaamme progrowth.fi tai anna meille palautetta info@progrowth.fi.

 

 

Yritysmyyjien etsintäkuulutus!

maanantai 4. huhtikuuta 2016

Tarvitsemme RekryKoulutukseen ja sen kautta työllistymään parikymmentä huipputyyppiä. Etsimme Ohjelmistoyrittäjien kanssa mukaan henkilöitä, joiden tulevat työtehtävät koostuvat asiakkuuksista, myynnistä, taloudesta ja ICT:stä.

Jokainen etsimämme henkilö haluaa tehdä hommia B2B-myynnissä, oppia lisää ja päästä duuniin mielenkiintoiseen menestyjäyritykseen. Kaikkien ei tarvitse kaikkea osata, mutta ei siitä tietty haittaakaan ole. 

Yksin ei jätetä, vaan koulutuksessa päivitetään myyntityön ja asiakkuuksien hoitamisen työkalut. Työssäoppimisjakson aikana päästään sisälle yrityksen maailmaan ja tuotteisiin. Projektin päätteeksi opiskelijoiden on tarkoitus työllistyä työssäoppimispaikkojen yrityksiin – ja kun homma menee putkeen, näin myös tapahtuu!

Työssäoppimispaikat sijaitsevat pk-seudulla, yksi yritys on Lahdessa. Osalle on tärkeää hallita ICT-alaa, toiselle taas taloushallintoa, kolmas peräänkuuluttaa inbound-markkinointia, yksi kaipaa ennenkaikkea huippumyyjää.

Oletko sinä yksi potentiaalinen hakijamme? Tunnetko hyviä tyyppejä? Sana kiertämään! Odotamme huhtikuun aikana hyviä hakemuksia TE-palveluiden kautta. Nyt hösseliksi!

Kirjoittaja on Nina Kouki Pro Growthista, ja hän etsi hyviä hakijoita keväällä 2016. Koulutus alkoi toukokuussa ja on parhaillaan käynnissä. Kiitos kaikille hakeneille!

Nina Kouki..jpg