Kasvublogi

Kiinnostaako liiketoiminnan kasvattaminen? Tutustu tarjontaamme progrowth.fi tai anna meille palautetta info@progrowth.fi.

 

 

Kirjoitukset ajalta maaliskuu 2018

Viides Myy paremmin -valmennus on loppusuoralla

torstai 15. maaliskuuta 2018

Myy paremmin -valmennus​​​​​​​

Pro Growth Consulting Oy:n toimitusjohtaja Erkki Tuomi käynnisti syksyllä 17 valmennuspäivän putken puhumalla myynnin tavoitteista.

Viidettä vuotta peräkkäin yhdessä Ohjelmistoyrittäjien kanssa järjestetty Myy paremmin  -valmennus on päättymässä tältä vuodelta. Valmennuspäiviä on jäljellä enää kolme.

Tällä viikolla vuorossa oli sisältömarkkinointi, josta osallistujia koulutti Pro Growth Consulting Oy:n Senior Consultant Kristiina Pääkkönen. Moni osallistuja jäi miettimään YouTube-kanavan perustamista. Valmennuspäivän aikana perehdyttiin myös GDPR-kysymyksiin.


Koulutuksen sisältö

Vuoden 2017 valmennusohjelmassa teemoina on ollut mm. asiakaslähtöinen markkinointi, myynnin keinot ja -psykologia, myyntiprosessit, markkinointiviesti, sisältömarkkinointi sekä nettinäkyvyys. Valmennusohjelmaan osallistuvat saavat yhteensä

  • 17 yhteistä valmennuspäivää Helsingissä
  • kaksi yrityskohtaista workshop-päivää
  • vertais/best practice -jakamisen muiden osallistujien kanssa
  • huippuvalmentajien tuen koulutuksen aikana

Videoblogi- Myynnin menestys syntyy systematiikasta, mutta miten siihen päästään?

maanantai 12. maaliskuuta 2018

Systemaattisuus on B2B-myynnin menestyksen kannalta yksi tärkeimmistä tekijöistä. Mistä systemaattisuus muodostuu ja kuinka sen saralla voi petrata? Videoblogissa keskustelemassa Erkki Tuomi sekä Loyalisticin Antti Pietilä.

  1. Muista asiakaslähtöisyys

Myynnin alusta loppuun saakka, kiinnostuksen herättämisestä kauppojen klousaamiseen, huomion keskipisteenä tulee olla asiakas. On tärkeää, että myynnin ja markkinoinnin polku vaikuttaa asiakkaan näkökulmasta systemaattiselta jatkumolta jossa eteneminen tuntuu luonnolliselta ja mutkattomalta. Yrityksen kannattaa siis panostaa kyseisen polun yhtenäisyyteen ja koordinoida sen vaiheet huolellisesti, pitäen asiakkaan näkökulman mielessä.