Kasvublogi

Kiinnostaako liiketoiminnan kasvattaminen? Tutustu tarjontaamme progrowth.fi tai anna meille palautetta info@progrowth.fi.

 

 

Kirjoitukset ajalta toukokuu 2018

Oletko osaava tiimipelaaja, joka innostuu kunnianhimoisista tavoitteista?

maanantai 21. toukokuuta 2018


Jos olet, sinusta on varmasti kiinnostunut todella moni kasvuyritys. Todennäköisesti voit valita työpaikkasi, jos aidosti täytät kaikki yllä olevat odotukset ja substanssiosaamisesi on kunnossa. Jos vielä sattumoisin olet ohjelmistoalan osaaja, sinusta kilpailevat kaikki.

Kasvua hakevissa asiantuntijayrityksissä jokainen rekrytointi on sijoitus tulevaan menestykseen. Sijoitus inhimilliseen pääomaan on täynnä odotusarvoja, mahdollisuuksia, mutta myös riskitekijöitä. Onnistuminen on monen asian summa, jossa yhä useammin suurinta painoarvoa omaa henkilön kyky toimia haluttuun suuntaan tavoitehakuisesti ja itseohjautuvasti.

Kolme asiaa, jotka tekemällä sinun on helpompi lähteä lomalle

keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Kesä tuli kuin varkain ja nihkeä toimistonpenkki polttelee selkää. Yrittäjä ei kuitenkaan saa rauhaa töiltä lomillakaan, paitsi jos tietää pedanneensa oikein. Kuinka siis valmistaudut lomaan? 

1. Huolehdi, että syksyn myyntitavoitteet ja -päivät on kalenterissa

Ei riitä, että aiot myydä, sinun pitää varata myynnille resurssia ja päättää, minkä verran yritystä aiot syksyllä kasvattaa. Kun loma on ohi et ehdi enää työstää kalenteria - olet tulipalojen armoilla.

2. Tarkista, että teet oikeita asioita oikealle kohderyhmälle

Onko nykyinen kohderyhmäsi se, josta tulee eniten kauppaa myös ensi vuonna? Tarjoatko heille palvelua, jossa on paras mahdollinen kate? Voisitko saada lisää kauppaa verkosta ja millaisella sisällöllä houkuttelet ostajia sivuillesi? Ennen lomaa olisi hyvä viilata kurssi oikeaan suuntaan.

3. Kuuntele itseäsi - mitä elämästäsi puuttuu nyt