Kasvublogi

Kiinnostaako liiketoiminnan kasvattaminen? Tutustu tarjontaamme progrowth.fi tai anna meille palautetta info@progrowth.fi.

 

 

Kirjoitukset ajalta huhtikuu 2021

Apua rekrytointiin?

keskiviikko 7. huhtikuuta 2021

Tarvitsetko apua rekrytoinnissa? Haluaisitko tietää, mikä olisi juuri sinun yrityksellesi paras tapa saada lisää työvoimaa – palkkaus vai ehkä työvoiman ostaminen tai vuokraaminen?


Työllistä taidolla on viranomaisten kehittämä maksuton palvelu alle 10 henkilöä työllistäville yrityksille. Palveluun kuuluu yrityksen tilanteen kartoitus ja sen pohjalta henkilökohtaista yritysneuvontaa 2 – 5 tuntia puolen vuoden ajan. Saat käyttöösi laajan ohjepankin ja yrityskohtaisen kirjallisen suunnitelman etenemisenne tueksi.

Pro Growth Consulting Oy:n kokeneet konsultit auttavat sinua kaikissa rekrytointiin ja työnantajuuteen liittyvissä kysymyksissä. Tutustu palveluun tarkemmin täällä tai katso video alta.

Autamme sinua mielellämme myös yrityksesi kansainvälistymisen suunnittelussa sekä markkinoinnin ja asiakkuuksien kehittämisessä. Niihin voit saada tukea työ- ja elinkeinoviranomaisten tarjoamista Yritysten kehittämispalveluista - lisää tieto täältä.

Voit myös olla suoraan yhteydessä konsultteihimme Jenniin ja Heliin:


Tutustu Työllistä taidolla -palveluun

Työllistä taidolla on maksuton palvelu alle 10 hengen yrityksille, jotka suunnittelevat työvoiman palkkaamista, ostamista tai vuokraamista.