Kasvublogi

Kiinnostaako liiketoiminnan kasvattaminen? Tutustu tarjontaamme progrowth.fi tai anna meille palautetta info@progrowth.fi.

 

 

Viides Myy paremmin -valmennus on loppusuoralla

torstai 15. maaliskuuta 2018

Myy paremmin -valmennus​​​​​​​

Pro Growth Consulting Oy:n toimitusjohtaja Erkki Tuomi käynnisti syksyllä 17 valmennuspäivän putken puhumalla myynnin tavoitteista.

Viidettä vuotta peräkkäin yhdessä Ohjelmistoyrittäjien kanssa järjestetty Myy paremmin  -valmennus on päättymässä tältä vuodelta. Valmennuspäiviä on jäljellä enää kolme.

Tällä viikolla vuorossa oli sisältömarkkinointi, josta osallistujia koulutti Pro Growth Consulting Oy:n Senior Consultant Kristiina Pääkkönen. Moni osallistuja jäi miettimään YouTube-kanavan perustamista. Valmennuspäivän aikana perehdyttiin myös GDPR-kysymyksiin.


Koulutuksen sisältö

Vuoden 2017 valmennusohjelmassa teemoina on ollut mm. asiakaslähtöinen markkinointi, myynnin keinot ja -psykologia, myyntiprosessit, markkinointiviesti, sisältömarkkinointi sekä nettinäkyvyys. Valmennusohjelmaan osallistuvat saavat yhteensä

  • 17 yhteistä valmennuspäivää Helsingissä
  • kaksi yrityskohtaista workshop-päivää
  • vertais/best practice -jakamisen muiden osallistujien kanssa
  • huippuvalmentajien tuen koulutuksen aikana

Yrityskohtaisissa workshopeissa laadittiin myyntisuunnitelma kasvustrategia-templaten pohjalta. Tässä määriteltiin yritykselle oikea suunta avainkysymysten ”kenelle myymme”, ”mitä myymme” ja ”miten myymme” pohjalta. Toisessa workshopissa valittiin yritykselle oikeat myyntikeinot. Workshopin sisältö räätälöidään yrityksen tilanteen mukaan. Se voi painottua myyntiprosessin kipukohtiin, myyntihenkilöiden henkilökohtaiseen coachaamiseen tai vaikka digitaalisten menetelmien keinojen priorisointiin.

Osallistujia on ollut mukana parisenkymmentä. Palaute on ollut tänäkin vuonna erinomaista. 

”Myy Paremmin -valmennus on ollut loistava yhdistelmä teoriaa, esimerkkejä, työkaluja ja erityisesti keskusteluja eri yritysten näkökulmista. Muut osallistujat ja esimerkit oikeasta elämästä ovat rikastaneet valmennusta merkittävästi.”

”Pro Growthin vetämä Myy Paremmin -valmennus oli hyödyllisin koulutus, johon olen koskaan osallistunut. Valmennuksen tuloksena pistimme mm. myyntistrategiamme ja myyntiprosessimme uuteen uskoon.”

Kysy lisää Myy paremmin - valmennuksesta